HOE KAN IK INLOGGEN?
Een profiel bij Panta Rhei vzw behoeft geen wachtwoord meer. Inloggen gebeurt via een loginlink, die je in elke e-mail terugvindt.
Je kan ook inloggen via LOGIN.  Vul hier je e-mail adres in. Het systeem kijkt na of er al een account bestaat met dat e-mail adres. Had je al een account? Dan ben je misschien nog ingelogd. Zoniet krijg je de autolink toegestuurd nadat je je e-mail adres hebt ingevuld. (check zeker je spam!)
HOE KAN IK INSCHRIJVEN?
Klik op MAAK NOG EEN INSCHRIJVING. Scrol door het aanbod, eventueel aan de hand van de zoekfilters.
  • Ben je nieuw bij Panta Rhei vzw en staat je e-mail adres niet in ons bestand?
Klik op onze website www.pantarheivzw.be in het menu op AANBOD of klik meteen op één van de gekleurde bollen om ons aanbod per categorie te ontdekken: kleutervakanties: 3-6 jaar, jongerenvakanties 6+, sportvakanties 6+, lessenreeksen, workshops.
Je kan door het aanbod scrollen of de zoekfilters gebruiken om je keuze te maken. Klik op de titel van een activiteit voor MEER INFO. Wil je een deelnemer inschrijven? Klik op de knop BOEK NU. Volg dan stap per stap de inschrijvingsprocedure. Na de inschrijving is je account aangemaakt en vul je de gegevens van de deelnemer correct in. Hierna kan je je eigen gegevens, als boeker van de activiteit, aanvullen.
HOE KAN IK ANNULEREN?
Dit kan je niet zelf doen. Neem contact op met info@pantarheivzw.be.
De annulatievoorwaarden en bijhorende kosten kan je raadplegen in de ALGEMENE VOORWAARDEN