Monitoren Panta Rhei

Onze monitoren zijn enthousiaste mensen met een hart voor kinderen.

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en pedagogisch geschoolde (of in opleiding) jonge mensen, die niets liever willen dan jouw kind een fantastische week bezorgen.

Onze monitoren zijn minstens 18 jaar en worden vooraf steeds degelijk gebrieft omtrent de structuur, het verloop en de veiligheid die we nastreven op onze kampen. Zij worden daarin bijgestaan door onze vaste coördinatoren, die steeds een oogje in het zeil houden. De monitoren krijgen een goed uitgewerkt programma voorgeschoteld, dat zij die week vol leven blazen. Ze vertellen, spelen,knutselen samen met jouw kind en vinden samen de gekste dingen uit!

Moni worden?

Heb jij ook zoveel zin om jongeren te begeleiden op onze vakanties?

Dat kan! Maak snel een account aan via deze site en maak je keuze uit ons aanbod en misschien kan jij wel die ene activiteit begeleiden in de toekomst !!!!

Contacteer ons via mail: els.derijcke@sportark.be of 02/397 99 95 voor meer info.

Om als moni onze vakanties te begeleiden moet je 18 jaar zijn en liefst in lerarenopleiding zijn van kleuter-, lager- of secundair onderwijs. Ben je reeds afgestudeerd, dan kan je ook nog bij ons terecht.

Wat verwachten wij van jou op zo’n vakantie? Maximum 15 lagere school kinderen onder jouw vleugels nemen en ze een leuke vakantieweek bezorgen door aantrekkelijke ingeklede knutselactiviteiten en bewegingsactiviteiten aan te bieden. Alle monitoren worden uitgenodigd op een voorbereidende vergadering. Op die vergadering krijg je een idee van hoe de week er uitziet.

Image