Kleuterdans 2018 - 2019 dans 2de reeks

Via dans en beweging stimuleren we de kleuter om de ontluikende mogelijkheden van zijn eigen lichaam speels en spontaan te ontdekken. We vertrekken hiervoor vanuit het kind zelf en zijn belevings- en leefwereld. Als basis gebruiken we de fysieke en psychomotorische doelstellingen van de kleuterontwikkeling. Via de fantasie van het kind werken we aan de ontplooiing van zijn creativiteit. Muzikaliteit, expressie en dansbeleving zijn de basisbegrippen van de lessen.

We nemen de kinderen mee in een verhaal vol muziek waar ze voluit plezier bleven! Ze leren hier traag en snel bewegen op verschillende muziekgenres.

Op het einde komen ze tot rust op een sfeervol muziekje.

De lessen gaan door op volgende data: 13/3, 20/3, 27/3, 3/4, 24/4, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6.

* Uren: tussen 14u en 16u, 45 min. per groepje.

Na inschrijving worden de kleuters per leeftijd in kleine groepjes ingedeeld. Voor aanvang van de eerste les ontvangt u via mail het juiste aanvangsuur voor uw kleuter.

Tijdens de schoolvakanties en feestdagen is er geen dansles.


Minimum leeftijd: 3

Maximum Leeftijd: 6


Image


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat, velit turpis scelerisque purus, quis mollis velit purus ac massa. Fusce quis urna metus. Donec et lacus et sem lacinia cursus.